Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelheart saves the rhino

Door Tiany op 24.07.2013

Belmodo loves animals. En gelukkig zijn er ook merken die zich inzetten voor het dierenwelzijn! Angelheart is een echte hype in Zuid-Afrika en sinds kort zijn de hangertjes van het merk ook in België en Nederland verkrijgbaar.

Simpele zijden touwtjes met een zilveren bedeltje. Angelheart keeps it simple, maar daar houden we net van! De basis van de collectie is een fijn, zilver hartje, maar de volledige collectie bestaat uit 50 verschillende zilveren hangertjes. Je kiest voor 1 of 2 charms zoals een vleugel of een neushoorn. De zijden touwtjes zijn er in 8 verschillende kleuren: 4 classics en 4 in hip fluo! 

Het leuke aan de handgemaakte charms is dat ze er niet alleen goed uitzien, ze helpen ook de neushoorn te overleven. Elke dag worden er in Zuid-Afrika 2 neushoorns gedood en om de met uitsterven bedreigde dieren te beschermen, schenkt Angelheart jaarlijks een deel van zijn nettowinst aan Save the rhino, een organisatie die probeert blijvende maatregelen te treffen om de neushoornpopulaties in Azië en Afrika te beschermen. 

Ook in de bres springen voor de neushoorn of gewoon fan van de juweeltjes van Angelheart? Either way is okay!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded