Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Royal fashion review

Door Astrid op 22.07.2013

Mezelf een royalty watcher noemen zou ik nu niet doen, maar op een dag als gisteren zat ook ik – als trouwe onderdaan van ons Belgenland – gedwee voor de tv. Mét rolluiken naar beneden natuurlijk, want die vervelende zon scheen de hele tijd op het scherm!

Gisteren was geen dag om te zeuren over dotaties and what not en zelfs de grootste royalty haters hielden het niet droog toen Mathilde en Paola even moesten slikken. Ons nieuw koningspaar is een feit! Waar wij vooral in geïnteresseerd waren, was de garderobe van de koninklijke familie. Uniformen interesseren ons eigenlijk niet echt, prinsessenjurken daarentegen!

Long live the queen

Laten we het over 1 iets eens zijn: Mathilde is een topwijf! De prinses, scratch that, koningin was echt de ster van de dag. Traditiegetrouw werd ze ook gisteren in Natan gespot. En het mag gezegd zijn, no one can pull of a back cleavage so classy als Mathilde. Oké, oké, de jurk was verder nogal braaf, maar dat is Mathilde ook, niet? De brocade jurk had naar onze smaak net iets kleurrijker gemogen, maar onze nieuwe koningin straalde! Haar look werd afgewerkt met een majestueuze hoed van Fabienne Delvigne.


En de rest van de familie…

Het was misschien dé dag van Filip en Mathilde, koningin Paola looked absolutely fabulous in haar groene jurk, die eveneens van de hand van Edouard Vermeulen was. Vooral de bijpassende bolero doet het hem hier. Omdat het koningshuis blijkbaar fan is van de matchy-matchy look, hoort bij deze outfit een groen Delvaux tasje.


Koningin Paola hield het niet droog wanneer haar man haar bedankte voor haar steun door de jaren heen. 

Ook de mini-me’s van ons nieuw koningspaar droegen Natan jurkjes. En hoewel prinses Claire blijkbaar het slachtoffer is van bitchy resting face, ziet ook zij er geweldig uit in een creatie van - rarara - Natan.

Fashion faux-pas van de dag

must be de zonnebril van Laurent. Hebben prinsen normaal geen personal dressers of zo? Seriously

page loaded