Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LOU Paris Light Sensation

Door Angelique op 21.07.2013

Lingerie vinden die sexy en tegelijk comfortabel is, is niet altijd een makkelijke opdracht. LOU Paris probeert daar met de zomercollectie Light Sensation iets aan te veranderen.


Het is een lijn met "onzichtbare" lingerie, maar met vrouwelijke contouren zoals we van het merk gewoon zijn. LOU Paris wil met deze collectie graag een second-skin effect bereiken en dankzij de verstelbare bandjes op alle beha's, passen deze perfect onder laag uitgesneden topjes of jurkjes deze zomer.

Toch is de lijn verre van saai! Net als inspiratiebron Paris is deze collectie tijdloos, met subtiele en chique details. De lingerie komt in zwart, taupe en caramel. Go get it, want je goed in je vel voelen begint bij de juiste lingerie!

 

 

 

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded