Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It-Bag Alert: Sac De Jour

Door Astrid op 20.07.2013

Nog niet in het bezit van je eigen Mulberry Del ReyRocco bag van Alexander Wang of een echte forever bag, maar wel desperately op zoek naar some unique arm candy... Mogen we dan een kleine suggestie doen? Wat dacht je van de Saint Laurent Classic Sac De Jour?

Oké, hélemaal spiksplinternieuw is hij niet. De tas in kwestie werd al in april gespot, maar een it-bag is pas officieel een it-bag wanneer die ook de tand des tijd - lees: een maand of 3 - doorstaat.

Dat de tas met ogen lichtjes toegeknepen wel erg veel weg heeft van de bags of all bags aka de Birkin, lijkt de celebs niet te deren. O.a. miss Jolie, Diaz & Moss werden al met deze must-have gespot! 


Waarom deze tas de it-bag van de zomer is? Hij is basic genoeg om tijdloos te zijn, zonder aan stijl in te boeten. Oh ja, and it costs a bajillion euro's. Ook een belangrijke eigenschap van een it-bag apparently. Je spot de tas online @ Net-a-Porter voor een slordige - slik - € 2 250,-. De mini-versie kost € 1 790,-. In real life kan je de zak aanschaffen/bewonderen bij Rio in Gent. 


Iemand van plan dé tas van het moment te kopen? Please let us know, so we can come and drool all over it!

page loaded