Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We <3 Kirsten Dunst for Wren

Door Catherine op 18.07.2013

Hadden we al gezegd dat we kei-harde fans zijn van Kirsten Dunst?

De blondine weet op het scherm immer de juiste snaar te raken - The Virgin Suicides, Melancholia, On the Road, Bring It On! - & ziet er op enkele aandoenlijke misstappen na altijd très cool uit.

Geen wonder dus dat ze ook in de smaak valt bij modemerken. L.A. label Wren vroeg de ster als campagnemodel voor een speciale capsulecollectie die dit najaar in de winkels ligt. De lijn is een 1-malige samenwerking tussen huisontwerpster Melissa Coker & Leith Clark, al jaar & dag de styliste van Dunst.

Clark vond inspiratie voor T-shirts & prints bij haar favo illustrators Mercedes Helnwein, Fanny Bostrom & Jenny Mörtsell. Verder vroeg de styliste aan Coker om een wollen mutsje te maken, gebaseerd op een schilderij van een klein meisje dat bij haar ouders in de slaapkamer hangt.

Een collectie met persoonlijke insteek dus, & dat zie je ook in de campagne. Omdat Clark & Dunst dikke maatjes zijn, mocht de actrice erbij. En omdat de styliste al ontwerpster was geworden, mocht Kirsten zelf de styling verzorgen!

Hadden ze alleen nog een fotograaf nodig. Enter acteur Garrett Hedlund, het lief van Kirsten dat - toevallig! - ook met een camera overweg kan. 


Kirsten & Garrett doen schattig op Instagram.

Het viertal blikte de campagne voor Wren in, and they lived happily ever after.

Zou ons ook best lukken in die schattige jurkjes. 

page loaded