Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mannen must-have: Certina watch

Door Koen op 17.07.2013

Don't we all love a man with a nice watch? Er bestaat niets voor niets de pick up line 'Excuseer, hoe laat is het?'. Horlogemerk Certina blaast dit jaar 125 kaarsjes uit en ofcourse doen ze dat in stijl met 2 limited edition watches. Wij vieren graag mee en showen jullie daarom ook nog eens onze 2 favoriete very classy modellen uit hun collectie. Perfect birthday present for your hubby, als je hett ons vraagt.

1. De DS Eagle Chronograph is voor de peeps die niet houden van mainstream. Het is vakkundig gemaakt van hoogwaardige materialen én met oog voor detail. Het horloge kan tot 200 meter diep in het water en heeft een 24u GMT ingestelde tijdzone. Daardoor kan dit horloge overal met je mee op adventure. € 1030,-

2. De DS Podium GMT Chronograph is een sportief horloge dat focust op een zo precies mogelijke tijdsweergave. Het heeft een 12 uren chronograph en werkt met 2 tijdzones at the same time. For men on the move! € 535,-

Voor hun birthday ontwierpen ze de DS-1 Automatic, in een gelimiteerde oplage van 1888 stuks. Het is gepresenteerd als man/vrouw duo package. Allebei combineren ze kwaliteit, vertrouwen en precisiewerk, de hoogtepunten van 125 jaar Certina. Met klassieke goede looks en een sportieve armband van geborsteld staal, combineert de DS-1 traditionele en tijdelijke stijlen tot een mooi eindresultaat. Perfect voor newlyweds! Prijs op aanvraag.

They keep on celebrating en brengen ook het Certina DS - limited editon model voor mannen uit. Hurry, want er bestaan maar 5000 exemplaren. De combinatie van designelementen uit de beginjaren van het merk, een nieuw automatisch uurwerk met een buitengewone gangreserve van 80 uur en moderne esthetische details, als een PVD roségouden afwerking en een transparante achterkant, toont dat je echt wel the best of both worlds kan hebben. Prijs op aanvraag.

Alle producten van Certina zijn verkrijgbaar bij hun verkooppunten

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded