Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Going fluo!

Door Tiany op 17.07.2013

Summertime betekent in modetaal maar 1 ding: booming colors everywhere! Naast de typisch zomerse kleurtjes als tangerine, muntgroen, appelblauwzeegroen en fuchsia is er voor de échte daredevils de fluotrend. Get your shine on!

1. I wear my sunglasses at night... Het welbekende horlogemerk Ice-Watch brengt nu ook trendy sunglasses op de markt. Ze zijn available in fluogroen, felroze, neongeel, feloranje en aqua blauw. Matchy matchy met je uurwerk! Ice-Watch Eyewear. Adviesprijs €69,- en hier verkrijgbaar.

2. Een saaie kantoordag opleuken met een pop of color die niet too much is, daarvoor is dit flashy pink koffertje van Bombata ideaal. Wedden dat je met een big smile naar je werk gaat? Voor de prijs van € 20,- schaf ik mij er meteen 5 aan! Verkrijgbaar online.

3. Voor al die feestjes en social gatherings ben je natuurlijk in need of an organiser. Dit poppin' orange kleurtje deed alvast mijn hart sneller slaan. Laat maar komen, die pool party's en summer trips! Adviesprijs € 89,- en verkrijgbaar op de website van Filofat.

4. Dit is op en top festival wear. Makkelijk om aan te doen, maar nog easier to pull off! Soms is een goede basic in een vrolijke tint much better dan ingewikkelde hemdjes met knoopjes. You are my sunshine, my only sunshine... Tank Top J&Jay, adviesprijs € 29,95, online verkrijgbaar.

5. Vermoeide voetjes door high heels? No more! Draag deze supercute ballerinaatjes in hot pink en the world is your runway! Ballerina's van Pretty Ballerinas. Adviesprijs € 129,-, hier verkrijgbaar.

6. Attention! Superyummy arm candy spotted bij BE by Magali Pinchasi. Ik viel head over heels in love met de gedetailleerde bedels. Adviesprijs vanaf € 25,-, hier verkrijgbaar.

7. Minimalistisch en chic, deze basic armbandjes met een shiny twist. Dit is zo'n serie dat je naar hartenlust kan combineren met alles in je garderobe. Armbandjes van Les interchangeables. Adviesprijs vanaf € 45,-, hier verkrijgbaar.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded