Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne for Fendi

Door Kim op 17.07.2013

Cara Delevingne is on a fashion roll. Het model is werkelijk overal te zien en boekt de ene topcampagne na de andere. Na Mulberry, waar je meer over kan lezen in het Belmodo artikel Cara Delevingne & haar uiltjes voor Mulberry, doet ze nu ook dienst als gezicht van Fendi voor de fall/winter campagne. Fotograaf van dienst is Karl Lagerfeld, die ook een zwak voor Cara lijkt te hebben. Het duo werkte eerder al samen aan een shoot voor Plastic Magazine en Cara verscheen ook al in een Chanel video.

Delevingne showde de Fendi collectie al tijdens fashion week in Milaan, waar ze enkele stuks droeg die nu ook in de campagnebeelden te zien zijn. De campagne kreeg de toepasselijke titel "Roman Skyline".


"For our 2013-2014 Fall/Winter season, we sought to celebrate the love between FENDI and Rome with a very feminine campaign evoking a chic and modern Roman holiday." - aldus Mr. Karl Lagerfeld himself -

page loaded