Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vanessa Tugendhaft, 1 year later

Door Aline op 16.07.2013

Op 1 week na is het vandaag exact een jaar geleden dat ik mijn allereerste (en jammer genoeg enige) diamanten armbandje van Vanessa Tugendhaft omdeed.

Truth must be said: ik had niet verwacht dat dit mooie kleinood de zomer zou halen, maar toen we samen de winter doorkwamen, zo een kleine 3 weken geleden, wist ik het: this one's a keeper!


Het ultrafijne armbandje ziet er vandaag nog exact hetzelfde uit als 1 jaar geleden: geen aangeslagen zilver, geen verkleurd touwtje, geen verloren diamant. Kwaliteit!

En geloof me, samen hebben we, naast de harde winter, een trip naar Kreta, een surftrip naar de Malediven en een trektocht door de broesse van Bali doorstaan.

M.a.w., de prijs die je betaalt is het dubbel en dik waard, want met welk armbandje ga jij slapen, douchen, zwemmen en sporten? Point proven!


Vanessa Tugendhaft knows en daarom ontwierp ze een reeks nieuwe subtiele trèsors die mijn hartje sneller doen slaan. En dat van jullie ook wink!

Helemaal wild word ik trouwens van dit roos gouden bloemetje... Wel nog even een sugar daddy zoeken vooraleer ik overga tot aankoop, sigh!


DeMarguerite, diamonds are a girl's best friend for € 462,-.

page loaded