Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Now available: No Doubt x Fred Perry!

Door Koen op 16.07.2013

Some matches are made in heaven. Hetzelfde kunnen we zeggen bij collaboraties. Fred Perry is een samenwerking aangegaan met een nieuwe band. Na jarenlang Amy Winehouse als boegbeeld te hebben gehad, werd het nu tijd voor een fresh face en wie is er meer geschikt voor dan No Doubt?

Fred Perry kledij maakt al jaren deel uit van de typische No Doubt stijl. De polo van Fred Perry maakt deel uit van de Ska en Mod muziekcultuur en deze muziekcultuur is een grote inspiratie voor de band. Bovendien kan het merk met leading lady Gwen Stefani rekenen op een waar stijlicoon bij het designteam.

Het resultaat van deze samenwerking bestaat uit 3 stuks. De polo bestaat voor mannen en vrouwen en is nu al online verkrijgbaar voor € 75,-. Op de V-neck trui en de bomber jacket zullen we nog even moeten wachten. Deze zijn beschikbaar vanaf januari 2014. Nog even aftellen dus.

Het enige wat we bij deze samenwerking kunnen denken is ‘Why didn’t they think of this sooner?’!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded