Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amsterdam Fashion Week : MaryMe-Jimmy Paul

Door Loes op 16.07.2013

Amsterdam Fashion Week is volop bezig en de fashion hysteria is losgebarsten in my 2nd home town. Mijn voeten doen pijn van de hakken, mijn haar is zelden zo vaak paars geverfd en de glitters vliegen in het rond. But of course, it’s all worth it. 

Mijn favoriete show tot nu toe? MaryMe-Jimmy Paul, zonder twijfel! Dit jaar moet Amsterdam Fashion Week het stellen zonder een show van Bas Kosters, maar MarryMe-Jimmy Paul zorgde ervoor dat er toch een gigantisch spektakel losbarste op de opening night

De show was een feestje van pastelkleuren, pompons, plateauschoenen, felle prints en regenbogen. Fashion is a party en dat hebben we gezien. De modellen gingen al dansend over de catwalk, grote dramatische jurken gemaakt uit veren en modellen met paarse (!!) vlechten. 


Het feest op de catwalk sloeg al snel over op het publiek. Vodafone was de hoofdsponsor van Marry-me Jimmy Paul en werd ook interactief betrokken in het spektakel. Het publiek kon live stemmen op iedere outfit. You love it or you hate it?

Mijn favoriete outfit is ook gelijk de meest draagbare. Een silhouet volledig gehuld in een roze bloemenprint met een cropped top die je bindt rond je middel. Dit is liefde op het 1ste gezicht!  Verder wist de witte ponpom-rok ook mijn hart te veroveren. Het paarse haar heb ik al om de look af te maken, nu enkel nog op zoek naar die oogverblindende blauwe lipstick. 

Op het einde werden de favoriete en meest gehate outfit nog een keer getoond aan het juichende publiek. Alles gehuld in karakteristieke modellen en kitchy graphics.

Als kers op de taart werden de designers op het podium gevraagd. Who showed up? 2 zonnebankbruine, vrouwelijke bodybuilders. Het publiek ging krom van het lachen, Bas Kosters inclusief van op de 1ste rij. Hij gaf zijn zegen en so did I! Kleurrijk, vrolijk en op het randje van hysterisch but o m g, I loved it

Pictures: Team Peter Stigter

page loaded