Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wedding fever @ Viktor & Rolf

Door Astrid op 15.07.2013

It’s a great year voor Viktor & Rolf fans! Het Nederlandse modehuis bestaat ondertussen 20 jaar, kondigde zijn comeback als couturier aan én komt nu nog eens op te proppen met een echte bruidscollectie!

Het duo is met deze collectie niet aan hun proefstuk toe. De Nederlandse prinses Mabel – I know: worst princess name ever – trouwde in een Viktor & Rolf creatie en in 2006 ontketende hun exclusieve H&M trouwjurk een ware riot in de UK.

"The wedding dress is the ultimate clothing icon." – dixit Viktor Horting & Ralf Snoeren -


Viktor & Rolf Marriage is echter de allereerste bruidscollectie. We spotten 6 stukken waar het hoge V&R gehalte vanaf druipt. Honestly, ik zou niet kunnen kiezen! Voor de praktische bruid is er een sexy jumpsuit, wie van romantiek houdt, heeft ruim de keuze uit frullekes en strikken & voor miss minimalistic is er de asymmetrische shirt dress. Toch hebben alle jurken 1 ding gemeen: ze zijn – zoals een trouwjurk hoort te zijn – wit. Dat hadden we eens niét verwacht van de ontwerpers.

En relax my dear BF, deze Belmodo addict is nog lang niet aan trouwen toe, haha! Toch verdient nieuws als dit een bijbehorende soundtrack, enjoy

page loaded