Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paule Ka: Resort 2014

Door Tiany op 14.07.2013

2014 belooft een warm jaar te worden als het van Paule Ka afhangt.  Artistiek directeur Serge Cajfinger neemt ons in zijn tussencollectie voor 2014 mee op reis!

Voor de collectie, die vooral uit zwart, wit en felrood bestaat, liet Cajfinger zich namelijk inspireren door wereldsteden via Rotterdam tot Dubaï en van Parijs tot Kyoto en dan vooral door de vrouwen die er rondlopen.

Ik was al langer fan van het Parijse label en ook met deze collectie heeft Cajfinger mij weer overtuigd! De stukken bijven tijdloos, maar toch speelt deze lijn duidelijk in op de trend van het ontbloot middenrif met ultrakorte jasjes. En dan nog slaagt de ontwerper erin om de Parijse chic te bewaren in deze cruise collectionReady for take-off!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded