Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dé Isabel Marant x H&M foto

Door Astrid op 13.07.2013

In het Belmodo artikel Isabel Marant ontwerpt voor H&M konden jullie al lezen dat 1 of Belmodo’s favourite designers dit najaar de – ondertussen traditiegetrouwe – fashion collab met H&M aangaat. Gejuich alom en naar goede gewoonte werden er voorspellingen gedaan over de bijbehorende massahysterie die hoogstwaarschijnlijk aanwezig zal zijn wanneer menig fashionista de collectie voor het 1st in handen krijgt!

H&M vond dat die hysterie wel al wat aangewakkerd kon worden en stuurde vorige week een foto de wereld in waarop we een preview van de capsulecollectie te zien kregen. We spotten miss Marant herself die voor de gelegenheid model speelt in een losse boho-jurk en zichzelf grondig in de spiegel bestudeert.

Wij zijn alvast helemaal fan van de dress, die 100% Isabel Marant is: sexy yet stylish, speels yet sophisticated en overall très Parisienne!

Toch laat de foto ons eigenlijk gewoon achter met nog meer vragen: Zullen deze prachtige boots ook bij H&M liggen? Zal de ontwerpster voor alle foto’s model staan? En vooral: hoe ziet de rest van de collectie eruit zien?!

De collectie ligt vanaf donderdag 14 november 2013 in de winkels. 

page loaded