Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De mannen van March23!

Door Koen op 12.07.2013

Sneakerfever… Het lijkt het volledig modelandschap wel in zijn grip te zetten. Nikes en New Balance sneakers zijn op alle wishlists te vinden en ook de wedged sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ze dringen nu ook het veld van high fashion binnen, want we konden ze al spotten op verschillende runways.

Diegenen die een Belgisch alternatief zoeken, kunnen terecht bij schoenenmerk March23. Met hun interpretatie van de wedged sneaker veroorzaakten ze een lokale hype. Jammer genoeg had het merk tot voor kort geen mannenschoenen in zijn assortiment. Glad that’s over!

March 23 lanceert namelijk een mannencollectie, gevuld met strakke en luxueuze sneakers. Precies waar we onze mannen graag mee zien! De bedoeling van March 23 was een veelzijdige sneaker te creëren die zowel onder een jeans, chino of een komtuumbroek past en daar zijn ze zeker in geslaagd.

Our favorites zijn alvast de Mauro high top sneakers! Ze zijn de perfecte mix tussen sportief en opgekleed. Ze passen bij elke leeftijd en kunnen op 100-en verschillende manieren worden gestyled. Je kan al een sneaker bemachtigen voor de prijs van € 135,-. Deze awesome kicks zullen te vinden zijn bij meer dan 50 verkooppunten, dus ver gaan we niet moeten zoeken! In Knokke vind je ze in New Paris Londres. In Gent zijn ze verkrijgbaar in Movies, in Antwerpen bij Hospital, in Hasselt bij Icon en in Brussel bij People.

Let's march to the closest March23 shop of koop ze gewoon online!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded