Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vip Flap: De portefeuille 2.0

Door Michael op 11.07.2013

Het Italiaanse merk van compacte portefeuilles en card holders, Vip Flap bestaat pas sinds 2010, maar heeft in die 3 jaar toch al een sterk imago opgebouwd. 

Het label kiest er bewust voor om zijn producten enkel via hoogwaardige kledingboetieks te verdelen, waarmee ze vooral de portefeuille willen aanprijzen als volwaardig accessoire om je look mee af te maken.

Sinds 2012 heeft Vip Flap 7 exclusieve lijnen die zich onderscheiden door het gebruikte materiaal, kleur en inspiratie.

Vooral voor mannen biedt het merk een welgekomen alternatief. Door de verschillende materialen en kleuren kunnen ook zij nu een hippe portefeuille op zak hebben. Deze zijn bovendien zo compact dat ze perfect passen in elke broek- of borstzak.

Vip Flap wil met deze wallets en cardholders afwijken van de ietwat saaie zwarte of lederen portefeuille. Zo is er de Pop Fluo Edition die helemaal inspeelt op de neon-trend in modeland. 

Wanneer het iets exclusiever mag, kan je dan weer kiezen voor de Privilege Edition, waarbij gebruik wordt gemaakt van krokodillen- en struisvogelleder. En aangezien we die portefeuille toch zo vaak bovenhalen...

En nog meer goed nieuws: bij Belmodo kan je nu je eigen exemplaar winnen!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded