Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive preview: De nieuwe Icons van Benetton!

Door Koen op 11.07.2013

Fashion and music go hand in hand…. Voor de nieuwe FW2013 campagne koos kledingmerk Benetton om 6 jonge talenten te gebruiken als de gezichten. Deze jonge garde is niet alleen enorm fotogeniek, ze zijn ook ieder op hun manier enorm muzikaal! De campagnebeelden zijn al te zien op hun website, maar Belmodo heeft de eer extra images aan jullie te kunnen tonen in exclusive preview!


Sky Ferreira & Theophilus London.

Sky Ferreira, de witblonde verschijning, is geen vreemde op fashion week. Naast een grote passie voor mode, ligt haar ware talent in muziek. Via Myspace verspreid ze haar popmuziek, waarin ze vertelt over haar generatie en ambities. Theophilus London is een raptalent van Trinidad dat bekend staat voor grensoverschrijdende muziek en een zeer eclectische fashion sense.Lily McMenamy & Chloe Norgaard

Lily McMenamy had the guts om op haar 18de helemaal alleen naar Parijs te verhuizen. Een onconventionele schoonheid die helemaal in de ban is van yoga, muziek, koken en literatuur. Amerikaans model en globetrotter Chloe Norgaard staat gekend voor haar psychedelic hair. Als ze niet te vinden is op de runway, vind je ze zeker en vast achter de draaitafels.


Soo Joo Park.


Louis Simonon.

Soo Joo Park is een 23-jarig model van Zuid-Koreaanse afkomst. Ze speelt fluit, piano en zingt ook in haar eigen bandje, dat geïnspireerd wordt door ’70's rock. Last but not least is de Brit Louis Simonon. Hij is de zoon van de bassist van de legendarische band The Clash, maar is veel meer dan enkel ‘the son of’. Naast een succesvolle muziekcarrière, is Louis ook een bekend model dat onder andere de cover sierde van Dazed & Confused.

Deze young icons werden op beeld vastgelegd door topfotograaf Mikael Jansson op een muur vol graffiti tags. Met ieder een andere muzieksmaak en een eigen stijl, zorgt deze campagne voor vuurwerk! Wij zijn blij dat we deze exclusieve sneak peak met jullie kunnen delen! Enjoy!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded