Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rewind B.L.C.K.+: black is the new black

Door Koen op 09.07.2013

Dat fluo dé trend is voor deze zomer kon je in het artikel Summer trend: Neon al lezen. Bij de Gentse multimerkenboetiek Rewind voorspellen ze echter een wave of black en daarom opent zaakvoerder Christophe Urbain eind augustus een shop in shop, Rewind B.L.C.K.+

Een nieuw concept met verschillende merken die een raafzwart kleurenpalet combineren met kwalitatieve mode. Een concept waar vorm opnieuw primeert boven kleur, met de DRKSHDW en Lilies collecties van Rick Owens als eyecatchers!

Zo wordt de "donkere" variant van Rewind 1 van de 3 exclusieve verkooppunten in België van het label van de 'Princess of Darkness'.

"Het zwart van Rewind B.L.C.K.+ staat voor tijdloze esthetiek, voor focus op het silhouet. Het soort zwart voor iemand voor iemand met oog voor mode, die er toch niet afgeborsteld of te conformistisch wil uitzien." - aldus zaakvoerder Christophe Urbain - 

Omdat Urbain merkt dat mensen verlangen naar iets exclusiefs om zich mee te identificeren zal er met de shop in shop een brug geslagen worden naar high fashion, hoooraaaay! De stukken zullen dus een hoger prijskaartje hebben, maar aangezien het om tijdloze pieces gaat van merken als A.Friend by A.F. Vandevorst en Avelon, is het misschien toch het breken van je spaarvarken waard!

Sint-Pietersnieuwstraat 13
9000 Gent

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded