Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Do the Rosada styler & win!

Door Angelique op 08.07.2013

Altijd al gedroomd van een career in styling? Ben jij ook the queen van het samenstellen van looks waar je vrienden van achterover vallen? Dan is de stylist competition van Rosada misschien wel iets voor jou.

Rosada is een fashion outlet in Roosendaal met een aanbod van 60 merken. Op slechts een half uurtje van Antwerpen kan je hier naar hartenlust mannenmode, vrouwenmode, accessoires en schoenen shoppen.

Rosada organiseert nu een ware stylist competition! Haal je beste styling skills maar boven, want gedurende de maand juli wordt er iedere week een winnaar gekozen die een look kan winnen t.w.v. € 200,-!

Belmodo probeerde het alvast even uit. We hope you like it! Je moet 5 stuks samenstellen met je eigen personal touch. Hierna kan je je outfit delen met je vrienden via Facebook. Are you curious yet?Go check it out op http://stylist.rosada.be/.

page loaded