Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Charlotte Olympia x Veuve Clicquot

Door Astrid op 08.07.2013

Laat die kurken maar knallen, want wij hebben weer een fashion collab van formaat gespot. Charlotte Olympia en Veuve Clicquot brengen samen een limited edition collectie uit. Champagne & fancy shoes: I call best combo ever!

Het resultaat is een fabulous accessoirecollectie die de naam ‘Lovely Bubbly’ meekreeg. Enkele klassiekers – yep ook de Kitty flats – van ontwerpster Charlotte Dellal kregen voor de gelegenheid een echte ‘champagne make-over’. Denk aan kurken details of een kurk all-over look, veel oranje en a whole lot of gold!

Bij de 13-delige collectie hoort verder ook een vintage inspired campagne waar wij helemaal wild van zijn!


De collectie werd eigenlijk gelanceerd om de prestigieuze Veuve Clicquot Gold Cup (een polo wedstrijd) op zondag 21 juli 2013 iets meer cachet te geven. Smart people daar bij Veuve Clicquot: ons een beetje verleiden met shiny shoes om ons dan naar een sportevent te lokken.

Je spot de limited edition collectie @ de Charlotte Olympia webshop. And euh… try not to cry when you see the price tags

Foto's via Vogue Nederland

page loaded