Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomerlingerie: Undressed by Marlies Dekkers

Door Tiany op 07.07.2013

Finally! De zomer is in het land. Onder de preppy jurkjes, cut off shorts en cropped tops is het very important dat we de juiste lingerie dragen. Enkel dan komt je outfit volledig tot zijn recht. Voor de heerlijk zwoele zomeravonden heeft Marlies Dekkers ons een sneak peek laten zien van haar 'Undressed' lijn. Summerlovin' happened so fast.

De zomercollectie van Undressed by Marlies Dekkers is een verzameling van de favoriete modellen van de voorbije jaren. De pasvormen zijn dan wel hetzelfde gebleven, maar oh my, wat een upgrade naar speelse prints en poppin' colors.

De collectie is niet alleen een true beauty, maar ook voorzien van het nodige draagcomfort. Goedzittende bandjes, een stevige cup én een gemakkelijk gevoel guaranteed.

Door de originele, typische details valt de lingerie ook makkelijk te combineren met zowat alles uit je zomergarderobe, zoals bijvoorbeeld onder een strapless kleedje voor een ultieme finishing touch.

Iets voor elke zelfverzekerde vrouw die de uitdaging van het merk durft aan te gaan: 'Dare to dream, dare to grow, dare to be.'

De collectie is nu verkrijgbaar bij de verkooppunten van Marlies Dekkers en in de webshop.

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded