Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Box clutch

Door Koen op 07.07.2013


V.l.n.r. Stella McCartney, Burberry Prorsum & Chanel - Foto's © Style.com

Box clutches zijn de trend dit jaar. In de zomer loop jij rond met een harde, plastieke clutch. Grote designers als ChanelGucci en Burberry Prorsum weten dat maar al te goed, want wij zagen box clutches op de catwalk bij hun SS2013-collecties.


V.l.n.r. Jason Wu, Gucci & Emilio Pucci - Foto's © Style.com

De box clutch is een mooi alternatief voor zij die niet veel willen dragen. In vele van deze varianten past enkel een GSM, maar veel meer heb je vaak niet nodig. Wij zijn in ieder geval fan van de versies die we op de catwalk zien, al worden we helemaal wild door de box clutches van Olympia Le-Tan. Boekfanaten en fashion people komen bijeen, want Le-Tans box clutches zijn in de vorm van dikke, oude boeken. Geweldig innovatief, nietwaar?


Foto's © Olympialetan.com

Box clutches kan je op allerlei soorten manieren dragen, want er zijn geen grenzen. Stijlen en kleuren moeten niet noodzakelijk passen bij de rest van je outfit. Laat je dus volledig gaan, want hoe opvallender, hoe beter.

Op talloze street style foto's zien we dat de box clutch duidelijk een trend is. Zelfs fashion queen Anna Dello Russo is fan, want ze loopt rond met een groene Chanel Lego clutch.


Foto's © Elle.com, Jak & Jil, Style.com, Snappylifestyle.com & Vogue

Klaar om zelf rond te lopen met een box clutch? Ga dan voor deze high street varianten:


V.l.n.r. Forever21, Zara & Mango


V.l.n.r. River Island, Religion (via Asos) & Asos)

Nu is het aan jou. Rep je naar de winkel en schaf je een box clutch aan!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded