Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paule Ka FW2013

Door Tiany op 05.07.2013

Het Franse ready-to-wear merk Paule Ka staat voor tijdloos, elegant en vrouwelijk. En dat is in de collectie voor dit najaar niet anders. Luipaardprints, de typische bow and a touch of gold kleuren de collectie van creatief directeur Serge Cajfinger.

Cajfinger blijft duidelijk trouw aan de klassieke stijl van het Parijse merk, maar wie zegt dat klassiekers saai hoeven te zijn? Het gouden strapless jurkje met strik is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat je qua accessoires dan weer wat kan besparen. Compensates, right?

Dat geldt trouwens voor alle stukken van deze collectie. Beperk juwelen en andere bling bling tot het minimum and let the clothes do the talking!

Kan je na deze beelden maar niet genoeg krijgen van al dat moois? Neem zeker eens een kijkje op de Facebookpagina van Paule Ka, kwijlen is toegestaan!

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded