Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Annelies Timmermans x Sarah Van Hoe

Door Bieke op 05.07.2013

Sarah Van Hoe & Annelies Timmermans doen het weer! In 2012 werkten de 2 creatieve madammen al samen aan een limited edition collectie met 10 geweldige handtassen. Lees er meer over in Celebration chez Annelies Timmermans.

Na deze succesvolle samenwerking hebben beide dames weer iets nieuws klaar: een reeks handtassen gemaakt uit leder die volledig beschilderd werden door Sarah Van Hoe.

Wie is wie

Sarah Van Hoe belandde, na haar opleiding aan het Sint-Lucas in Gent en de Accademia di Belle Arti in Milaan, bij het visual merchandising departement van Prada. Ze mocht mee ontwerpen aan nieuwe etalagemethodes en –elementen, om wereldwijd dezelfde Prada look en feel te creëren.

Na deze ongelofelijke ervaring, wilde ze op haar eigen benen staan. Sarah werkt als allround designer, hoofdzakelijk op bestelling, en woont in Italië. Ze gebruikt veel felle kleuren, nieuwe vormen en materialen én de wilde natuur. Funky people maar ook klassieke afbeeldingen als kindje Jezus zijn thema’s die haar humoristische designstijl kenmerken.

Nog een leuk weetje over Sarah Van Hoe: ze tekende al illustraties voor op onze Careerstyler website. Ga zeker eens een kijkje nemen naar de prachtige tekeningen. 

Annelies Timmermans heeft al meer dan 5 jaar haar eigen merk in handtassen en accessoires. De ontwerpster werkt exclusief met kwaliteitsvol Italiaans leder in sprekende kleurtjes. Op zoek naar een tijdloos exemplaar voor rond je arm? De handbags van Annelies Timmermans staan garant voor een exclusief luxegevoel!

Summer

De zomercollectie van Annelies Timmermans is een explosie aan kleuren. Perfect om de zomer af te trappen! Elke tas is een 100% uniek kunstwerkje, beschilderd door Sarah Van Hoe. Oh-lalaaa! Rep je dus snel naar de one and only flagshipstore van lady Timmermans, waar ze exclusief verkocht worden. Of surf naar de online shop van Annelies Timmermans.

Flagshipstore Annelies Timmermans
Aalmoezenierstraat 3
2000 Antwerpen
www.anneliestimmermans.com

page loaded