Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Replay x Siësta Beach Knokke

Door Michael op 04.07.2013

"Friscooo's", "boules de berliiin" : inderdaad, het is weer die tijd van het jaar! Wanneer het tijdens een dagje kust toch wat meer mag zijn op culinair vlak, kan je al sinds 1992 terecht bij Siësta Beach in Knokke

Niets zaliger dan genieten van een cocktail terwijl je met je voeten kan wroeten in het zand, maar beach clubs zijn tegenwoordig veel meer dan eet- en drankgelegenheden. Het is echt een plek geworden om te zien en gezien te worden. Zonnebril met donkere glazen wordt aanbevolen!

Omdat beach clubs echte hotspots geworden zijn, wordt er daarom ook steeds meer aandacht besteed aan de inrichting ervan. De Siësta Beach Club en modemerk Replay sloegen daarom de handen in elkaar. 

Het Italiaanse denimlabel zorgt mee voor de aankleding van de strandbar en terraslounge en helpt op die manier mee aan het creëren van een sfeervol kader om (hopelijk) veel warme zomerdagen door te kunnen brengen. Ga dus eens een kijkje nemen op de Zeedijk, nummer 654 in Knokke-Heist!

En waar spendeer jij je zomer?

Met medewerking van Kelly De Weghe.

page loaded