Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Natan Couture by Edouard Vermeulen

Door Tiany op 03.07.2013

De Coutureweek in Parijs is begonnen en kon een Belgische nieuwkomer verwelkomen, namelijk Edouard Vermeulen. Het label Natan wordt 30 jaar en om dit in de verf te zetten besloot meneer Vermeulen om dit jaar het terrein van de couture te verkennen.

De show werd bijgewoond door heel wat royalties. Natan is namelijk erkend als hofleverancier en kleedt al jaren ons Belgisch koningshuis. De show vond plaats in de Belgische ambassade in Parijs. Een prachtige plaats voor een parel van een show.

De couture voor FW2013 van Natan is een moderne 50's look. Denk aan volumineuze rokken, pencil skirts, korte A-lijn jasjes en boxy tops. Het haar wordt heel eenvoudig naar achter gedragen. De make-up is sober, maar er is ruimte voor een oranje pop of color op de lippen.

Edouard Vermeulen kiest voor luxueuze materialen als leder, satijn en bont. De kleuren gaan van zwart, goud en nude naar pasteloranje en lichtblauw. De sobere outfits worden met behulp van statement kettingen en armbanden afgewerkt. We zien ook een come-back van de lange lederen handschoen, wat de looks een echte royale uitstraling geeft. De aflsuiters waren zoals het hoort enkele avondjurken. Het oranje ensemble is onze absolute favoriet.

Proficiat meneer Vermeulen! Dit was een geslaagde 1ste couture show! Hopelijk volgen er nog meer in de toekomst!

Foto’s © Stephane Cardinale.

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded