Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-visit: Show up shop Gent

Door Koen op 03.07.2013

Op donderdag 4 juli 2013 wordt Gent een shop rijker, tot zondag 7 juli dan toch. De creatieve zusjes achter Baroness O. en Bureau Jacky become partners in crime. Ze gaan voor bigger, better and bolder en creëerden speciaal voor de pop-up shop een mini capsulecollectie handgeverfde sweaters. Er zullen ook creative guests represented zijn, zoals o.a. Esse Vanderbruggen, Maria Scarpulla en TJIP.

De chicks achter Baroness O. zijn Anne en Line, 2 Belgische zussen die allebei door de design microbe werden gebeten en steeds op zoek zijn naar mooie en pure designobjecten. Samen hebben ze een blog & webshop en worden ze intussen the queens of pop-up genoemd. In de Show up shop in de A&G gallery zullen er steeds 20 objects aanwezig zijn, die vervangen worden als ze uitverkocht zijn. The clock's ticking!

Dagmara Stozek is de eigenares van Bureau Jacky. Ze wil met dit freelance project een allround concept agency aanbieden. Ze werkt concepten van a tot z uit met de focus op persoonlijke service, vertrouwen en kwaliteit. De main goal is de afstand tussen de client en Jacky kleiner te maken door hen het gevoel te geven dat ze écht iets gekocht hebben.

Naast deze very inspiring vibes zijn er nog een aantal fun things te doen. Check de uitnodiging en just be there!

Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded