Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crossfit met Reebok

Door Michael op 03.07.2013

Zomer betekent naast lekkere cocktails op terrasjes ook time to get active! Voor diegenen die het steeds uitstellen omdat ze nooit de tijd vinden, is er nu de ideale workout, namelijk Crossfit.

Crossfit haalt de beste elementen uit disciplines als turnen, gewichtheffen en sprinten, met als resultaat: korte workouts met een maximum aan resultaat. Ideaal dus om in je dagelijkse ochtendroutine op te nemen. Het doel van crossfit workouts is allround fitter worden en beter functioneren in je dagelijkse leven. Aangezien er veel verschillende oefeningen voorhanden zijn, moet geen enkele workout er hetzelfde uitzien en kan je veel variëren.

Bijna alle oefeningen kan je overal doen: thuis, in een park,… Maar voor enkele oefeningen heb je toch bepaalde gear nodig, zoals ringen, gewichten of klimtouwen. In dat geval ga je best op zoek naar een gym die aangesloten is bij de crossfit vereniging en dan zal je de zogenaamde Reebok crossfit box terugvinden, waar je al het materiaal vindt dat je nodig hebt.

Reebok zorgt nu ook voor de juiste crossfit outfit. Reebok ontwikkelde kledij en schoenen, verkrijgbaar voor € 100,-, die volledig afgestemd zijn op crossfit. Met de felle kleurtjes, kunnen we ons comfortabel en stijlvol naar een crossfit box in de buurt begeven. 

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Reebok. In Antwerpen is er een crossfit box te vinden in de Lamonièrestraat 16. In Brussel moet je hiervoor in de Horzelstraat 100 zijn. Let’s get it started!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded