Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton FW2013

Door Tiany op 02.07.2013

Aaahh Louis Vuitton… 1 van de meest iconische modehuizen aller tijden. Met 1 van de meest getalenteerde ontwerpers van het moment aan het hoofd, geeft dit natuurlijk vuurwerk als resultaat.

De FW2013 collectie draait volledig rond de kamerjassfeer. De modellen met hun korte ravenzwarte pruikjes lijken allemaal opgekleed te zijn voor een bezoekje aan de hotellobby. Denk dus aan pyjamabroeken of zijden nachtkleedjes, gecombineerd met een kasjmieren trui, een masculin jas en heels. Zachte materialen, zoals velours, bont en zijde & luxueuze afwerkingen zijn key voor deze najaarscollectie. Copy this look ladies!

De Pochette Accessoires, de Lockit en de Speedy zijn de belangrijkste handtassen voor dit seizoen. Ook de handtassen krijgen een make-over in de meest luxueuze materialen, zoals maraboet, gekrulde ganzenveren, gelakt krokodillenleer of volledig in bont. Bij bepaalde modellen wordt het handvat in hoorn vervaardigd en de kenmerkende ketting van de Pochette Accessoire wordt met edelstenen bezet.

Kate Moss, de muze van Marc Jacobs, kon natuurlijk niet ontbreken op de catwalk en sloot de show af. Dat dachten we tenminste. Het was dan ook een verrassing toen ontwerper Marc Jacobs verscheen op de catwalk, in een rode bloemenpyjama! Van een afsluiter gesproken!

Met medewerking van Karen Moreaux. 

page loaded