Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

eBay viert 140 jaar denim!

Door Angelique op 02.07.2013

The perfect jeans… Bij sommigen een zoektocht die lang kan duren. Wat velen vergeten is dat je ze misschien wel kan vinden op eBay! Jaarlijks worden er meer dan 12 000 jeansbroeken op eBay gekocht. Aangezien eBay & jeans een match made in heaven zijn, viert de zoekertjessite dit jaar de 140ste verjaardag van denim.

Het is ondertussen al 140 jaar geleden dat de heer Levi Strauss het octrooi voor denim aanvroeg en daarmee het modelandschap volledig transformeerde. Ondertussen is jeans nergens meer weg te denken en is het deel geworden van onze cultuur. Meer nog, jeans lijkt enkel maar jonger en jonger te worden. Ieder seizoen is er wel een nieuwe denimtrend.

eBay gaat daarom een samenwerking aan met opkomende designer Felix Boehm. Deze jongeman studeerde aan de Modeacademie in Antwerpen en is een talent dat in de gaten moet worden gehouden. De collectie die Felix voor ebay ontwierp is volledig vervaardigd uit denim. Het is een contrast tussen elegantie, met silhouetten die geïnspireerd zijn op housewives uit de jaren ’50 en een zekere ruwheid, door de materiaalkeuze van denim en hardware

De denimcollectie van Felix Boehm wordt op ebay geveild. Haast je snel naar de website, want je kan nu bieden! De opbrengst van deze veiling gaat naar Make A Wish, een organisatie die zich inzet voor de wensen van kinderen met een levensbedreigende, medische aandoening. Bieden kan nog tot donderdag 13 juli 2013.

Hurry, because denim never goes out of style!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded