Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dries Van Noten: de expo

Door Astrid op 01.07.2013

‘Onze’ Dries krijgt binnenkort zijn eigen overzichtstentoonstelling! True story. Ik las het nieuwtje op WWD, can’t imagine that they would be wrong about something like this

De plek waar menig fashionista uren in de rij zal staan wachten voor een kaartje is het museum Les Arts Décoratifs in Parijs. Jip, jammer genoeg niet in België, maar Paris is only a train ride away. Dit zal de aller 1ste keer zeer zijn dat we zo’n unieke tentoonstelling kunnen gaan bewonderen. Can you imagine all those fabulous goodies in 1 room? De expo zal echter veel meer zijn dat het louter tentoonstellen van Dries’ werk van de afgelopen jaren. Het museum nodigde de ontwerper zelf uit:  

"to illuminate his world and creative vision through use of his collections and those of the museum."

De Belgische ontwerper werkte al samen met het museum. Voor zijn SS2014 mannencollectie - geïnspireerd op prints uit de 19e eeuw - mocht hij in de archieven van Les Arts Décoratifs duiken. Haaaaa, Dries and his lovely patterns…  

De expo zal van vrijdag 28 februari 2014 tot met zondag 31 augustus 2014 lopen. Oké, oké, dat is inderdaad nog een eeuwigheid, maar we konden dit nieuws toch niet verzwijgen?! Hope to see you guys there!

page loaded