Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s Summer Wish List 2013

Door Tiany op 30.06.2013

Gezien de zomerse temperaturen de pan uitrijzen en ik amper buiten durf te komen uit schrik te smelten of te verbranden, heb ik mezelf gestort op uitgebreid afschuimen van websites en het verder aanvullen van mijn reeds onmetelijk lange wishlist.

Just in case tropische weersomstandigheden toch op miraculeuze wijze een intrede zouden doen in ons land, heb ik een lijstje opgesteld van goodies die ik ab-so-luuuut moet hebben… ook wel omdat ik momenteel een master ESACPE plan aan het bekokstoven ben, waarbij ik onze contreien voorgoed inruil voor blue waters en zonovergoten stranden. U wenst mij te volgen? Schrijf jezelf dan gerust in, wie weet kunnen we binnenkort met zijn allen Mr. Branson van zijn Necker Island afgooien…

1. Plots behoren bikini’s tot de voltooid verleden tijd en voel ik me aangetrokken tot badpakken. Graag de hallucinant mooie print versie van surf brand Billabong om mijn inmiddels afgetraind (hmmm) lijf in te hijsen. Te koop in de Billabong e-shop! (€ 73,-) 

2. Onder het motto, a lady needs A LOT of shoes heb ik mijn oog nogmaals laten vallen op weer een beeldig paar. Omdat ik er vanuit ga dat Necker Island niet helemaal high heels friendly zal zijn, heb ik maar beslist om verliefd te worden op de girlie shoes van Opening Ceremony. Ik weet het, ik ben geen 3 x 7 meer, maar wel madly in love met deze cuties! Je vindt ze op emeza.de. Nog niet leverbaar in België, maar hopelijk binnenkort wel! (€ 235,-)

3. I’ll have Chanel for breakfast, lunch and dinnerLes Beiges bleken al eerder een schot in de roos te zijn en werden per dozijn door me, myself and I besteld. Daarom graag nu ook het volledige gamma van L’Eté Papillon de Chanel: een zomerse collectie van tot in de verbeelding sprekende blauwe tinten voor je ogen en nagels. De volledige collectie is te koop bij je plaatselijke parfumerie.

4. Dolce & Gabbana, you rock my world en plots ben ik de voorbije seizoenen helemaal in de ban van de creaties van het Italiaanse duo. Helaas lijkt mijn portefeuille niet mee te willen volgen, maar gelukkig zijn er naast de beeldig en best onbetaalbare kanten jurkjes ook nog gebloemde shorts… te koop via Luisa Via Roma. (€ 375,-)

5. Beste vrienden, bij deze kondig ik jullie het tragisch overlijden aan van mijn iPhone. Mijn allerliefste is heen komen te gaan tijdens een verschrikkelijke verdrinking… Ik ben inmiddels de schok te boven gekomen, maar wens dringend terug te keren naar een iPhone bestaan… Alle contributies voor de 5 zijn bij deze welkom. Tussen alle andere Apple goodies in de Apple Store. (Vanaf € 699,-)

page loaded