Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Autumn collectie 2013

Door Michael op 30.06.2013

Betaalbare mode met een high fashion feel? Dat is wat H&M met de Autumn collectie voor ons in petto heeft. Deze lijn werd met een heuse runway show voorgesteld tijdens Paris Fashion Week en gelopen door topmodellen zoals Cara Delvingne.

De H&M collectie omvat voor elk wat wils. We zien klassieke, gedistingeerde silhouetten die in contrast staan met stoere elementen als over-the-knee boots of leder en glamour elementen zoals pailletten of vloeiend zijde.

De kleuren gaan van all-time classic zwart, grijs en khaki, tot off-white, metallics en rood. Leder blijft sterk aanwezig, alsook zijde en bont. De witte fake fur met marine streep is alvast 1 van onze favoriete items en staat al op onze wish list genoteerd.


De collectie zal beschikbaar zijn vanaf donderdag 5 september 2013 in 200 geselecteerde winkels wereldwijd en in de online store, maar helaas bestaat die nog niet voor ons Belgenlandje.

We better start planning our winter wardrobe!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded