Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelique’s Summer Wish List 2013

Door Angelique op 29.06.2013

Awel ja, is dat niet eens leuk, gewoon omdat het zomer is... zo'n beetje verwend worden door bijvoorbeeld je geliefde ;o) En waarom onze Belmodo summer wish list nog handig is? Om bijvoorbeeld naar de solden te trekken, en omdat ik eind augustus jarig ben en er nu al cadeaus kunnen geshopt worden, dat ook. Redenen genoeg hoor om lijstjes te maken én om vooral te shoppen natuurlijk. 

1. Omdat mijn Samsung S1 echt al oud is, maar nog heel goed meegaat, wil ik hem graag in een ander kleedje stoppen. Al gehoord van fotocover.be? Is helemaal Belgisch, helemaal betaalbaar en al meer dan helemaal de max. Online inloggen, een foto of een favoriete afbeelding uploaden en je hebt je eigen originele cover ontworpen. Wat dacht je van deze reuze Chanel nagellak om mee te bellen: "Allo, ici le vernis de Chanel oui!" hahaha funny! Online te koop op fotocover.be (€ 15,95 incl. gratis levering in België!)

2. Omdat ik zot ben van flowers & van sweaters en ik er eigenlijk nog niet zoveel in mijn kast heb liggen. Ik ontdekte deze trui heel recent in de etalage van Laundry Industry in Antwerpen. Maar hij blijkt ook online te koop en er zijn al sales, dubbele pret! Sweater print flowers in jeans blue graag. Te verkrijgen op laundryindustry.com. (nu € 78,- i.p.v. € 99,90)

3. Omdat iedere outfit een nieuwe nagellak verdient. Voor mij is het zeker een accessoire die de look helemaal afmaakt. Wat dacht je van deze knappe lieverds van Dior? Vernis de Bahia, in blauw of roze uit de Bird of Paradise collectie. Je vindt hem bij Ici Paris XL! (+/- € 25,-).

4. Omdat een zomer zonder teenslippers er geen is én omdat ik een grote fan ben die ze jaar in jaar uit aanheeft om thuis rond te lopen... En niet om putje winter te gaan wandelen in de Ardennen wel te verstaan... Graag een paar nieuwe Havaianas o.a. online te koop op havaianas-store.com. (€ 26,-)

5. Omdat ik als grote fan alleen nog maar in het bezit ben van een superknappe portefeuille en een oldskool sleutelhanger van toen ik 18 werd én we ondertussen al bijna dubbel zo oud zijn en het dus meer dan  verdienen om er eentje om de arm te hebben hangen. Wat dacht je van deze gele Madame van Delvaux? Knap, opvallend, zomers fris én tijdloos chique, voilà mijn lijst is compleet. Te koop bij Delvaux. (vanaf € 1 700,-) 

Me happy en laat die vervroegde b-day presentjes maar al komen hoor ;o)

page loaded