Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K FW2013: Sneak Peak

Door Koen op 28.06.2013

Het Scandinavische merk Filippa K slaagt er opnieuw in onze harten te veroveren. Na een prachtige lentecollectie met it-pieces als het karamel lederen rokje en de bomberjacket, is deze herfstcollectie opnieuw een schot in de roos.

Filippa K staat bekend om zijn eenvoud. Het merk kiest voor neutrale kleuren en een perfecte pasvorm. Alles draait om natural beauty, maar is daarom niet minder luxueus.

Bij de vrouwen zien we nog niet veel. De eenvoudige zwarte top is een klassieker en iets dat we kunnen verwachten van Filippa K, maar de felle koningsblauwe jumpsuit is toch een verrassing. Het campagnebeeld dat het meest in ons geheugen gegrift blijft staan, is de lilac turtleneck. Een eenvoudig stuk, dat de kracht heeft om een volledige look te transformeren.

Bij de mannen zien we vooral the classic white shirt veel naar voren komen, helemaal tot boven dichtgeknoopt. Daarnaast zien we ook al een sportieve crewneck sweater en een peacoat. Het kleurenpallet is op deze beelden zeer sober, enkel zwart-wit tinten.

Ook al verklapt deze sneak peak nog niet alles, toch is onze interesse al gewekt en kunnen we niet wachten de volledige collectie onder ogen te krijgen. Patience my darlings!

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded