Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topshop maakt recycleren chique

Door Catherine op 27.06.2013

Move over, H&M x Isabel Marant, er is een nieuwe collab in town.

Topshop x Reclaim to Wear ligt nu al in de winkel & is een betaalbare boho zomercollectie vol upcycled fashion.

Come again?

Upcycling is, zoals jullie misschien weten, het herbruiken van oude materialen om er nieuwe dingen mee te doen. Klinkt stoffig? Check dan de nonchalante & zeer coole floral combo's van Topshop maar eens. De prijzen van de collectie liggen tussen de £ 34,- en £ 70,-.

De samenwerking met Reclaim to Wear breit een vervolg op de collectie van vorig jaar, die insloeg als een bom. Het label is een zusje van From Somewhere, dat al sinds de nineties eco-fashion ontwerpt. Van overschot & afval wil Reclaim to Wear opnieuw een consumptieproduct maken, om de hele cyclus zo in balans te houden. 

We love, want zoals ene Macklemore ons geleerd heeft: 

"One man's trash, that's another girl's come-up."

De capsulecollectie van Reclaim to Wear is nu te koop bij Topshop.

page loaded