Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim’s Summer Wish List 2013

Door Kim op 26.06.2013

We weten allemaal dat de Belgische zomer wispelturiger is dan de doorsnee Gossip Girl-verhaallijn en daarover klagen heeft weinig zin. Toch blijf ik een summer girl at heart en blijf ik ervan overtuigd dat ik in het verkeerde land geboren ben - dringend tijd om die verhuis naar L.A. of andere zonnige oorden te beginnen plannen, me dunkt! Ik blijf alvast dromen van luchtige jurkjes, sandalen en summer walks at the beach - wie weet komt het er ooit nog van.

1. Geen zomer zonder sandalen, of dat is toch een motto dat ik steevast hanteer. Lief, luchtig en met de nodige adorable factor: deze strass sandaaltjes van Zara horen simpelweg thuis in mijn kast! (€ 49,95)

2. Eerlijk? Ik probeer al even te streven naar een bangin' bikini body, maar gezien ik een echte foodie ben, lijkt dat maar nooit te lukken. Deze high-waisted Topshop bikini is bijgevolg perfect om een buikje te verbergen! (€ 44,-)

3. Ik schreef al eerder dat ik Crazy about Kors was en dat is nog steeds het geval - alleen al omdat de kleur mij meteen doet denken aan een azuurblauwe zee. Deze Michael Kors 100 series watch prijkt nog steeds bovenaan de summer wish list! ($ 295,-)

4. Gezien mijn - lichte - obsessie voor hoeden, kan een nieuwe fedora absoluut niet ontbreken op de lijst. Deze van Topshop is perfect voor een namiddagje zon, zee, strand en plezier! (€ 29,-)

5. Af en toe mogen we al eens gek doen en daar past deze pastelgele Cambridge Satchel goed in het plaatje. Geen tijdloos stuk, maar wel oh-zo-mooi bij een luchtig zomerjurkje op een zonnige dag! ($ 174,99)

page loaded