Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

(BOSS) Orange is the new black

Door Koen op 26.06.2013

Het lang verwachte zomerse weer is nu nog maar net begonnen, maar toch kijken we al reikhalzend uit naar de komende winter. Crazy much? Nee, wij zijn simpelweg in love met de najaarscollectie van Boss Orange. Here's a little preview.

Boss Orange is de casual wear lijn van het merk Hugo Boss en bestaat 20 jaar. Om dat te vieren, herwerkten ze hun vintage fabric tot cleane gestroomlijnde pasvormen. Dat comfy kledij ook mooi kan zijn, bewijzen ze met een heruitvinding van klassieke snits. De outfits combineren 1 voor 1 draagbaarheid met klasse en stijl.

De collectie is een mix van felle kleuren, surrealistische prints en neutrale multicombineerbare basisstuks. Voor ieder wat wils, dus. Check it out.


Met medewerking van Svea Vermeersch

page loaded