Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany loves 2dehands.be

Door Koen op 25.06.2013

Onze Belmodo fashionista Tiany knows fashion. Dus 2dehands had geen betere keuze kunnen maken voor hun recentste project op de 2dehands lifestyle blog. Tiany deelt in de categorie Fashion by Tiany voortaan persoonlijke ervaringen en geeft leuke inspiratie en trendtips.

We volgen haar onder meer op een zoektocht naar een nieuwe garderobe. In verschillende filmpjes zien we hoe ze 2dehands afschuimt op zoek naar designer goodies en hoe zo’n verkoop net in zijn werk gaat. Ze geeft ook handige tips & tricks over hoe je een goede verkoper kan ontdekken.

We geloofden onze ogen niet toen we zagen wat Tiany allemaal had kunnen vinden op de zoekertjessite: killerboots van Kenzo, een classic Chanel 2.55, verschillende stukken van Dries van Noten,… You name it! Wie droomt van zo’n killerwardrobe, moet dus zeker onderstaande filmpjes bekijken en een bezoekje brengen aan de 2dehands lifestyle blog.

 

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded