Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive preview: Primark FW2013-2014!

Door Michael op 25.06.2013

Woop woop! Vandaag zak ik af naar Dublin om de FW2013-2014 collectie van Primark te ontdekken! Maar ondertussen krijg je op Belmodo al een exclusieve preview van de herfstcampagne! Natuurlijk kunnen we niet anders dan deze beelden met jullie delen and we like what we see!

So let’s go through it… In de eerste look zien we een oversized silhouet. Deze masculin look is al langer aanwezig op de catwalks en met deze grijze wollen oversized broek heb je alvast een must-have vast. Een tweede catwalktrend die in deze look verwerkt zit, is het ruitenpatroon. Plaid is weer helemaal hot deze winter en deze blazer is dus een echt it-piece. Tip: knoop hem rond je heupen voor een grungy look!

In de tweede look zien we black & gold als thema. Een quilted jasje afgezet met goud, gecombineerd met een leuke gouden trui en een studded rokje creëren een edgy silhouet, door de materiaalkeuze en de leuke afwerkingen. De platte zwarte enkelbotjes met gouden studs geven de final touch. Het geheel wordt een leuke outfit die je perfect day to night kan dragen!

In de laatste look zien we de sporty trend terugkomen die al enkele seizoenen de catwalk domineert. Sporty betekent bij Primark daarom niet minder glamoureus. De materiaalkeuze van deze look is verrassend en très chic. Een sportieve broek in leder wordt gedragen met een casual sweater, die wordt opgefleurd door een barokke print in pailletten. Dit silhouet in combinatie met killer heels creërt een zeer luxueuze en jonge look.

Don’t worry, binnenkort krijgen jullie een uitgebreid verslag van de volledige collectie. Dublin here i come!

Met medewerking Karen Moreaux.

page loaded