Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Koen’s Summer Wish List 2013

Door Koen op 24.06.2013

Whooew, summer's here! Haal de BBQ buiten, doe een short aan, leg je in het park, doe zo veel mogelijk 'terraskes', kortom... have some freakin' fun! Elke zomer opnieuw lijkt mijn portefeuille wel een bodemloze put, waar ik nooit geld in vind... Hoe komt dat? Because I want to have it all!!! Het moest maar zo leuk niet zijn om te shoppen! "Lang leve de solden," zeg ik dan wel.

Nu, dit jaar maak ik een lijstje van de dingen die ik echt moét hebben. Voor zij die een reden zoeken om mij een cadeautje te kopen: op zondag 7 juli 2013 word ik precies 24,5 jaar!

1. Ik draag bijna niets anders dan T-shirts. In de zomer kan je dan ook volledig wild gaan... Voor de afwisseling kies ik er in 2013 geen met een gigantische kattenkop op, maar we maken toch een serieuze knipoog... De shirts van Monsieur Steve zijn hi-la-risch! Met slogans als "Tom Ford loves me" en "Karl, Marc, John & Me" zijn ze ook nog eens Belmodo approved. Met mijn voorliefde voor heiligenbeelden koos ik voor dit exemplaar. Alle T-shirts zijn trouwens te krijgen in vrouwen- en mannenmodel. Online te koop bij Monsieur Steve. (€ 30,-)

2. Altijd lekker ruiken, het is een must! Deze zomer gaan we voor Viktor&Rolf. De Spicebomb is ideaal om op een zwoele zomeravond die perfecte significant other te verleiden. Een supermannelijke en tegelijkertijd sensuele geur. Je vindt hem o.a. bij ICI PARIS XL. (€ 58,-)

3. Het Belgische weer is niet meteen altijd tropisch, dat weten we allemaal. Voor die keren dat het nét iets te koud is om enkel in je hemdje of T-shirt buiten te komen heb je de ideale jas nodig. Het Franse huis Kenzo heeft een geweldige mannencollectie. Doe mij maar de Printed Paprika jas. Een coole print en stijlvol de straat op! Neem eens een kijkje op de Kenzo webshop. (€ 675,-)

4. De zomer vraagt om korte broeken & waarom dan niet 1'tje van een op en top Belgisch merk? Original Eskimo heeft leuke shorts die lekker casual kunnen gedragen worden. In combinatie met leuke schoenen en een hemdje heb je meteen het ultieme summer feeling. Doe er een T-shirt op aan en hij is perfect voor de festivals! Mij vind je alvast op de Eskimo online store... (€ 35,-)

5. Ik woon sinds vorig jaar in the fashion capital of Belgium, Antwerpen. Hoe leuk is het dan om op een warme avond, bij 25°C buiten te zitten, op de Scheldekaaien en het lekker gezellig te maken... En dan drink je natuurlijk een glaasje. De nieuwe Moët & Chandon Ice Impérial is hier ideaal voor. Het is een champagne waar je ijsblokjes in doet! Verfrissender kan toch niet? Dus als er iemand zin heeft, just give me a call! Hij wordt verkocht in de betere drankenhandel. (vanaf € 32,-)

page loaded