Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fred Perry customisations on e-bay

Door Michael op 23.06.2013

The celebration goes on bij Fred Perry. Het legendarische polomerk, gekend van het befaamde lauwerkranslogo, wordt 60 jaar en dat zullen we geweten hebben. De 60 meest loyale en bekende fans van het merk kregen de kans het klassieke polo shirt volledig te customizen. Geloof ons als we zeggen dat er echte works of art bij zitten!

Wie wil, kan deze unieke stuks bemachtigen! In 4 groepen van 15 stuks, worden ze namelijk te koop gezet op de veilingsite e-bay. Een overzicht van alle shirts vind je hier.

De 1ste groep shirts zijn al verkocht, maar je kan nog kans maken op de overige 45. Tot zondag 23 juni 2013 zijn er nog kuntwerkjes te koop van onder andere Peter Jensen, The Specials, Stüssy en Colette. Tussen maandag 27 juni 2013 en zondag 7 juli 2013 zijn er creaties van onder andere Walter van Beirendonck, Karen Walker en Terry Hall te koop en tenslotte tussen donderdag 11 en zondag 21 juli worden er customisations aangeboden van onder andere Wood Wood en Yukihiro Takahashi.

De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar de Amy Winehouse Foundation, een hulporganisatie gericht naar jongeren met problemen.

Eerder werd er in het kader van de 60ste verjaardag al een B-day collectie ontworpen waarin legendarische stukken uit de original 1952 Sportswear collections opnieuw werden geïntroduceerdGrammy award-winning filmmaker Don Letts creëerde ook al de documentairereeks “6 Decades of Subculture”, waarin er in 15 minuten telkens een decennium subculture in beeld wordt gebracht. 

Met medewerking van Karen Moreaux.

page loaded