Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Catherine’s Summer Wish List 2013

Door Catherine op 23.06.2013

Zomer!

Dat betekent tussen hopen vuil op 1 of andere festivalcamping hangen, in slaap vallen in de zon & als een kreeft die net een slechte dag heeft wakker worden. Maar het is ook de tijd van solden, roadtrips & een excuus om minder stof rond je lijf te draperen dan er in het gemiddelde River Island-ontwerp van Rihanna te vinden is.

En, dat hebben jullie goed uithouden, het begin van de zomer betekent dat ik bijna jarig ben! 

(18 juli, 18 juli, 18, juli)

Reden genoeg dus om me weer te laten gaan met een nieuwe wish list.

1. De salopet is terug & ik juich! De wetenschap 's ochtends enkel nog een T-shirt -& eventueel ondergoed- te zullen hoeven uitkiezen stelt me nu al gerust. Blijft er meer tijd over voor nuttige dingen, zoals lauwe cocktails brouwen die achteraf toch die Mai Tai uit die ene hotelbar in Hongkong niet blijken te evenaren. Deze van Free People met bloemen is te koop via Asos. (€ 156,41)

2. In een perfecte wereld zouden er geen invoerrechten bestaan & zou ik gekleed gaan als een iets minder slutty version van een meisje uit het zomerse lookbook van webshop Nasty Gal. Jammer genoeg leidde mijn vorige bestelling tot een rel met een onschuldige bediende van het postkantoor - "Btw? Douanekosten? Jullie moesten je schàmen!" - & mag ik nu van mezelf alleen nog maar kijken naar al het cools op de site. Als er iemand binnenkort een tripje naar de States gepland heeft, laat deze nude jelly sandals met studs alsjeblieft naar het hoteladres sturen. Te scoren via Nasty Gal. (€ 36,56)

3. Omdat ik zelf niet te veel geld kan uitgeven aan lingerie zolang er tassen & schoenen bestaan, een algemene oproep: alles wat er nog overschiet van de zomercollectie van Princesse tam.tam mag mijn richting uit. Ze liggen dicht bij 90-60-90, maar PM me voor de zekerheid anders op Facebook of Twitter & ik geef mijn maten door. Setje bij Princesse tam.tam. (€ 40,- en € 25,-)

4. Mijn nieuwe auto heeft een dakraam & ik heb een trip naar Saint-Tropez gepland. Een betere aanleiding om deze verzamelaar aan te schaffen kan ik me niet inbeelden. The Shangri-La's, The Shirelles & meer meezingbaar moois uit de sixties. CD 'Best of the Girl Groups Vol. 1' bij Bol. (€ 14,99)

5. Omdat we af & toe gewoon iets belachelijk duurs op ons lijstje moeten durven zetten - die doodgewaande suikeroom moet toch ooit eens opduiken - & omdat ik altijd al een clutch heb willen bezitten die lijkt op een drankje. En nu genoeg met die booze jokes voor ik op een alcoholieker begin te lijken. 't Is er 1'tje van my darling Charlotte Olympia, for sale bij Net-À-Porter. (€ 725,-)

Dus, euh, bovenstaande items mogen tegen 18 juli altijd in een groot postpakket richting Côte d'Azur worden gestuurd. Gewoon de Route du Soleil volgen, 't is altijd rechtdoor.

Have a great summer!

page loaded