Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer trend: Sporty

Door Koen op 22.06.2013


Foto's © Fashiongonerogue.com

De modewereld is een vreemde plek waarin stijlen heel de tijd veranderen. Voor de lente en de zomer van 2013 loopt iedereen rond in sportswear. Je hoort het goed, sport is hot en sneakers zijn niet langer stukken die je enkel draagt wanneer je gaat sporten. Vanaf nu ga jij fashionably sporty door het leven... totdat de trend weer vergaat natuurlijk.


V.l.n.r. Junya Watanabe, Jeremy Scott & Alexander Wang - Foto's © Style.com

Naast de überleuke stukken van Brian Lichtenberg zijn de trendsetters nog steeds de grote designers. Denk zo maar aan Junya WatanabeJeremy Scott en Alexander Wang die hun modellen de catwalk opstuurden met sneakers en petten of beanies.

Maar waar komt de trend echt vandaan? Eigenlijk ontstond hij doordat gemakkelijk ook voor comfortabel staat. Hoge hakken zijn mooi, maar niet altijd zo leuk meer nadat je er een een hele dag op hebt gelopen. Daarom trekken fashionista's over heel de wereld hun loopschoenen aan.


Foto's © Carolines Mode

Op vlak van street style zien we dat steeds meer en meer mensen sneakers en petten of beanies dragen, veel meer dan dat we ze op de catwalk zien. De grootste trendsetter is model Cara Delevigne, die haast niet buiten komt zonder een muts. Hoe kan je deze trend volgen? Simpel, je draagt wat je normaal gezien draagt, maar je vervangt je hakken en laarzen door sneakers. Voor een totale look draag je daar een pet of beanie bij.

Geen idee hoe je moet beginnen aan petten? Check dan zeker het Belmodo artikel "Bring on the caps". De sporty look is een relaxed trend die elke outfit losser en niet te vergeten comfortabeler maakt. Laat die pleisters al maar thuis.


Foto's © Jak & Jil, Carolines Mode, Streetpeeper, Koo.im & Style.com

Klaar om deze trend te volgen? Haal dan zeker deze items in huis.


Zara.


River Island & Zara.


V.l.n.r. H&M, Asos & Topshop.

Forget about high heels, want deze zomer loop jij rond in sneakers... en zeker niet om ermee te gaan lopen.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded