Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid’s Summer Wish List 2013

Door Astrid op 22.06.2013

Summer is soooo my season: de dagen duren langer, de mensen zijn vriendelijker & de kleren zijn leuker. Ik verkies sandalen en sunglasses boven handschoenen en muts any day! En bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk een nieuwe Belmodo wish list.

1. I want, need, have to have this bag. Sinds mei heeft deze pasafgestudeerde een job. En is er een betere manier om dit te vieren dan je eerste pay check gewoon helemaal op te brassen aan de handtas van je dromen? Didn’t think so. Dit prachtexemplaar van Marc Jacobs heeft volledig m’n hart veroverd. Echt waar, ik heb er al over gedroomd! Het enige wat ik nog moet doen, is me over het feit zetten dat ik nog nooit zo veel geld in 1 keer heb uitgegeven & then it’s miiiiiiiiiine! De 1984 Marc Jacobs shoulder bag spot je op Net-à-Porter. (€ 1190,-)

2. Zomer & cocktails horen nu eenmaal bij elkaar. Een collectie fancy cocktailglazen is dan ook een must voor iedereen die graag van een drankje geniet met vrienden in de tuin. Natuurlijk geef je liever je zuurverdiende centen uit aan de inhoud van je barkast dan aan de glazen, die toch sowieso zullen breken. Als het van mijn lieve vriendjes afhang tenminste. No offence! Deze glazen met flamingomotief bewijzen dat je niet altijd een fortuin hoeft uit te geven om je tafel er feestelijk te doen uitzien. Ikea Sommarfint glas. (€ 1,- per stuk)  

3. Mijn goede voornemen deze zomer is beter voor mijn telefoon zorgen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we daarvoor aan stijl moeten inboeten. Deze Pineapple Pattern iPhone case van Society6 is 100% summer proof. Nu alleen nog ‘If you like Pina Coladas’ als ringtone downloaden en mijn phone is er helemaal klaar voor! ($ 35,-)

4. Toegeven, deze dagcrème is een mondvol: Estée Lauder Daywear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF50. Maar als hij alles doet wat hij belooft, dan zet ik me graag over deze toch heel lange naam. Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe dagcrème, natuurlijk met goede zonnefilter. In de apotheek of parfumerie spot je vaak producten met een SPF15 of soms zelf 30, als je geluk hebt. Maar 1'tje met SPF50, daar moet je echt naar op zoek. Thank god dus voor Estée Lauder! Dit meeneemformaat is bovendien een stuk handiger dan een giga fles zonnecrème de hele dag meesleuren. (€ 38,79)

5. Deze chunky Brandy Alexander necklace van Ek Thongprasert is volgens mij het perfecte zomeraccessoire! Dit opvallend juweel pimpt iedere zomerjurk & de witte kleur is prachtig op een gebruinde huid. Te koop via Moda Operandi. ($ 370,-)

page loaded