Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Misericordia kleurt de zomer

Door Koen op 21.06.2013

Maak kennis met Peru via modelabel 'Misericordia'... In 2003 vertrok de Franse student Aurelyen op reis. Hij wilde de wereld verkennen en vooral wat experience opdoen! Toen hij verliefd raakte op het land en de cultuur van Peru, besloot hij er te blijven. In de sloppenwijken van Lima begon hij een revolutionair project die creativiteit en sociaal engagement combineerde. Samen met zijn goede vriend Mathieu Reumaux en een klein enthousiast team begonnen ze aan de Misericordia Jackets.

Toen hij terugkwam van Peru presenteerde hij zijn allereerste collectie aan de modewereld in Frankrijk. Bam want, al snel werd hij opgepikt door boetieks als Colette en Baycrews. The rest is history baby...! Ik ben alleszins weg van de collectie! Check alles hieronder:


De collectie is een cocktail aan kleuren! Koraal, cyaan, geel, groen, roze, kortom alle kleuren van de regenboog worden er vertegenwoordigd. De kleding is elegant, casual en zeer feminine! Geschikt materiaal voor elke lady met ballen of een natuurlijke drang naar kleur. 

Ook hun collectie voor mannen is fabulous! Enorm kleurrijk en een vleugje preppyness! Love it!

Misericordia is een high-end ready-to-wear merk dat gemaakt wordt door het Peruviaanse volk. Hun moto luidt; We work with our handsour spirit and our heartHartverwarmend!

Ben je ook weg van deze collectie, dan stel ik voor dat je eens een bezoekje brengt aan de Mision Misericordia webshop! Enjoy!

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded