Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bie’s Summer Wish List 2013

Door Bieke op 21.06.2013

Tijd om weer banana's te gaan, want mijn wishlisht wordt alsmaar langer en langer en langer. En dus is de zomer misschien wel hét perfecte excuus om even de suikertante of -nonkel eens een bezoekje te brengen? Of misschien voelt iemand van jullie zich geroepen om mij eens te verwennen met een geschenkje? Of misschien, heel misschien... moet ik gewoon een Win 4 Life ticketje aanschaffen en hopen op goed geluk? Misschien wordt het niets... maar toch... Ik waag het erop om 5 van mijn wanna-haves uit mijn onuiputtelijke wishlist in te dienen aan aaaall of you, Belmodo lovers. 

1. Mijn bee obsession is never ending en dus voor mij graag de schattige PJ short van Oshyo. Te koop via de Oshyo e-shop. (€ 16,95)

2. Omdat ik verslaafd ben aan frisse geurtjes met een nostalgisch randje, zeg ik met plezier 'ja' tegen de befaamde 4711 Nouveau Cologne spray. Sierlijk en iconisch, ik ben fan van dit zomers watertje. Verkrijgbaar bij Ici Paris XL. (€ 18,60 voor 100ml)

3. Numero tres is er 1'tje om mijn sportgeek enthousiasme te temperen. Geef mij de gebloemde running short & jacket van Adidas by Stella McCartney en de kans is groot dat ik je onder tafel loop - ik zeg het er graag bij: deze prijkt momenteel bovenaan mijn wishlist. Fashionable zweten? Duh. Te vinden op de Adidas webshop. (€ 90,- voor de short en € 330,- voor de jacket)

4. Omdat sneakers gewoon never out zijn - zeker niet als ze de naam Givenchy dragen - en omdat er een brokje trendy monochromatic black&white in te vinden is, kan je me extreem bekoren met dit paar Givenchy black & white silk ones. Alle donaties zijn welkom. Je kan deze beauties vinden bij Paul Warmer. (€ 395,-)

5. Wil je echt scoren zonder dat je portefeuille op hol slaat? Ga voor een Baobab geurkaars en je weet me te strikken. Try it, you 'll be enthraled.  Een aromawalhalla dat voor een onwaarschijnlijk lekker huis zorgt. Double check! Ga best langs in de Baobab Collection flagship store in Brussel voor de meest uitgebreide keuze. (€ 89,-)

Ziezo, een summiere opsomming én kleine greep uit mijn onneindige wanna-have summer folliekes lijst. Wat een mens dromen kan...

page loaded