Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Johnny Depp op de catwalk

Door Catherine op 20.06.2013

Het was deze week even knipperen met de ogen in Londen, toen Johnny Depp tijdens het defilé van Oliver Spencer plots casual de catwalk op kwam gestruind.

Maar wat bleek? De aanwezige fashionista's stonden tijdens de Menswear Fashion Week nìet oog in oog met hun favoriete Hollywoodhunk, maar met zijn dubbelganger, model Greg Payne.

Ook leuk!Who's who: boven 2 keer Greg Payne, onder Johnny Depp.

Payne is geen groentje, hij is 36 & zit al 21 jaar in het vak. Toch lijkt de modewereld nu pas de treffende gelijkenis met Mr. Depp massaal op te merken. Hoge jukbeenderen, donker haar, fijn snorretje, uitstraling die too cool for school schreeuwt,...

Duidelijk doppelgängers, deze 2 hotties.

Net als Johnny is ons model trouwens een onvervalst meisjesidool. In 1999 werd hij al verkozen tot Sexiest Man Alive door People Magazine. Wij waren toen 11 & vermoedelijk meer geïnteresseerd in Jimmy van Get Ready, maar hebben besloten dat nu goed te maken door ons vollédig te verdiepen in de zwoele brok mysterieuze aantrekking die Greg Payne heet.

De man deed in het verleden al campagnes voor Valentino, Kenzo, Gucci & Paul Smith. Bijna zo indrukwekkend als Depps filmparcours. Nog een fun fact: hij werd gescout in de McDonalds.

Volgende keer toch ons haar wassen voor we langs de drive-in gaan misschien.

page loaded