Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M enters Tomorrowland

Door Angelique op 20.06.2013

Party animals, opgelet! We wisten al langer dat festival outfits niet langer basic moeten zijn. Nu H&M zijn very first festival pop-up store opent op Dreamville, de camping van Tomorrowland, zijn er geen excuses meer. H&M loves music, dat is zeker!

Who says recycling isn't fun? In de pop-up store, een glazen huis dat 2 verdiepingen telt, kan je je oude T-shirt inruilen voor a brand new one. Dat kan je vervolgens ter plekke naar je eigen smaak customizen.


Foto © 8track.com.


Foto © Polienne.com. 

Dat H&M denkt aan all your needs is nog zacht uitgedrukt. Om je look helemaal af te maken, is er voor de beauty lovers onder ons een Freshen'up corner met H&M make-up ingericht.

En wat zou een pop-up store zijn zonder special guest? Model en fashionista Paulien, je kent haar van www.polienne.com, zal er elke dag aanwezig zijn om de laatste festivaltrends te scouten. Ze zal ook dagelijks verslag uitbrengen. 

Alsof dat nog niet genoeg is, leeft H&M mee met de peeps die geen ticket hebben kunnen scoren. Bij aankoop vanaf € 30,- in 1 van de filialen van H&M tussen donderdag 27 juni en zondag 14 juli maak je kans op een duoticket én een verblijf in Dreamville. Maar als je naast de hoofdprijs grijpt, niet getreurd. Er vallen nog tal van andere fashionable prijzen te winnen. What are you waiting for?

Met medewerking van Svea Vermeersch.

page loaded