Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Festival Proof door JBC & JIM

Door Koen op 20.06.2013

Het wordt langzamerhand wat warmer, studenten hebben bijna gedaan met hun examens, dat kan maar 1 ding betekenen... Het festivalseizoen komt eraan! Woehooe!

Mix je zomer met festivals, dan krijg je stunning outfits! Heb je geen party-proof garderobe? No worries, JBC en JIM hebben speciaal voor deze gelegenheid een collectie ontworpen op maat van de jonge festivalgangers. De stuks zijn niet alleen party-proof, maar ze zijn ook fashionable! In deze kleding ben je totally ready om een hele zomer lang alle festivals af te schuimen! Om er zeker van te zijn dat de collectie festivalicious is, hebben VJ's Sean en Eline de collectie getest.Deze collectie heeft alles in huis om je kledingkast te pimpen! Topjes, jumpers, kleedjes, t-shirts, jurkjes, broeken,... keuze genoeg! Deze stunning clothes zijn vanaf dinsdag 25 juni 2013 verkrijgbaar in alle JBC winkels.


Ik krijg alvast wat festival fever bij het bekijken van deze outfits! De collectie is dus zeker Belmodo certified.

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded